Kuidas leida endale parim üürikorter?

...

Otsid sobivat üürikorterit, kuid ei tea kust alustada? Kust leida sobiv korter Sulle sobilike üüritingimustega? Sellistele küsimustele abiks oleme loonud lühikese tutvustuse selle kohta, milliseid kinnisvaraportaale külastada ja millest veel üüripinna leidmisel abi oleks. Head üüripinnad lähevad nagu soojad saiad, teised ripuvad aga pikka aega erinevates portaalides. Seega on otsimisel oluline olla õigel ajal õiges kohas. Need kolm kinnisvaraportaali on Eestis kõige enam kasutatud, mis tähendab, et nendes on ka kõige rohkem kuulutusi:



https://kv.ee - kindlasti kõige tuntum ja ühtlasi väga tõhus variant mida kasutada. Tuleb arvestada, et enamikel kuulutustel on vahendajaks kinnisvaramaakler, kes suurendab Sinu esialgset investeeringut maakeritasu võrra.


https://city24.ee - kv.ee järel sammuv kinnisvaraportaal on teine koht kust kindlasti tasub endale uut kodu vaadata.


https://kinnisvara24.delfi.ee - natukene vähem tuntud, kuid siiski on tegemist suure kinnisvaraportaaliga, kuhu tasub ka enne otsustamist pilk peale visata.



Sotsiaalmeedia on tänapäeval üks parimaid viise kuidas infot edastada. Eestis kõige enimkasutatavasse sotsiaalmeedia platvormi Facebook on tekkinud mitmeid gruppe, kus üüripindade kohta aktiivselt infot vahetatakse. Kindlasti tasuks üüripinna otsimisel vaadata Facebooki gruppi "Üürikorterid OTSE OMANIKULT". Samuti on olemas igale Eesti linnale vastav korterite üürimise grupp. Lisaks suurele valikule on Facebooki puhul väga kasulik ka kiire info lisandumine, otsesed teavitused uute üüripakkumiste lisamisest gruppidesse ja mugav suhtlus üürileandjaga. Facebooki vahendusel ei pea sa üürileandjaga suhtlemiseks käima mitmes portaalis ja pidevalt kontrollima oma emaili. Kiire reageerimine on soovitud korteri saamisel väga oluline. Võib juhtuda, et kui üürileandjale vastamisega ootad on keegi teine vahepeal üürilepingu juba ära sõlminud.


Kinnisvaraportaalid on kindlasti kasulikud, kuid soovitame kodu otsingutel mitte pöörata vähem tähelepanu nendele kanalitele, mida Sa muidu igapäevaselt suhtluseks ja infovahetuseks kasutad. Sest just seal toimub info liikumine kõige kiiremini.